Nyheter 2007

20 Dec 2007
Vi välkomnar Lotta!

Lotta Möllebäck börjar på Repona den 25:e februari. Hon kommer närmast från Metso Minerals där hon har arbetat med orderprocessen och customer service. Inom SAP är alltså sales&distribution hennes område. Lotta kommer att hjälpa till med att bygga upp vår förvaltningsorganisation.

19 Dec 2007
Repona expanderar!

Vi kör en rekryteringskampanj över helgerna. Repona söker SAP-folk med ljus och lykta. Annonsering sker i Computer Sweden och på Stepstone. Titta på annonsen nedan!

Hämta hem PDF, öppnas i nytt fönster.

29 Nov 2007
Repona ny partner till SAP

Stockholm – November 28, 2007 – Konsultföretaget Repona AB har blivit ny Community Partner till SAP Svenska AB. Repona erbjuder SAP-kunder i södra Sverige kvalificerade konsulttjänster inom SAP ERP, systemförvaltning av SAP samt installationsprojekt.

Avtalet avser Reponas 15 konsulter vid kontoret i Lund. Även om Repona är ett ungt företag har konsulterna i snitt över 11 års erfarenhet av SAP.

- Vi är den naturliga SAP-partnern i södra Sverige, säger Hans Montelius, VD för Repona. Vi har under lång tid byggt upp 
ett kontaktnät som kan säkra tillgång av mycket kvalificerade konsulter till SAP-projekt. Samtidigt är vår supporttjänst mycket uppskattad av våra kunder för de vet att vi ställer upp när det krävs. Slutligen tar vi gärna och hjälper till med försäljning av SAP och kan ta ansvar för en systeminstallation, fortsätter Hans Montelius.

- Genom partnerskapet är vi med i SAPs värdefulla nätverk, vilket stärker oss på marknaden både gentemot kunder och konsulter att anställa. Detta hjälper vår och SAPs expansion, avslutar Hans.

Repona har mycket stark verksamhetskompetens och kommer tillföra ett stort värde för SAP i kommande kunddialoger i framför allt södra Sverige. Repona bygger sitt erbjudande baserad på mångårig kunskap inom SAP samt gedigen leveranserfarenhet av SAP-system, framförallt mot små och medelstora kunder då man är flexibel i sitt erbjudande, säger Johan Krantz, Territory Sales Executive, Small & Midsize Enterprises, SAP Svenska AB.

23 Nov 2007
Start Repona Help-desk

Nu är Reponas systemförvaltningstjänst igång. På kontorstid kan du alltid nå kvalificerade SAP-konsulter. Vi har även en väldigt generös definition på arbetsuppgifter som vi tar in tjänsten. Det kan vara applikationshjälp, problemlösning, mindre utveckling, utbildning, driftsövervakning, massändringar, rapportframtagande, behörighetsärenden, processdiskussioner m.m. Det viktiga är att ju mer du köper desto bättre pris får du.

Vi välkomnar också vår första kund till tjänsten T-Systems i Malmö och Köpenhamn. För mer information kontakta Hans Montelius 046-33 34 05.

27 Sep 2007
Sista sommardagen

Alla på Repona har varit på konferens i Stockholms skärgård och hämtat krafter och inspiration inför höstens säsong. Nedan syns vi njuta av SOS (sill, ost och snaps) efter ett mycket intressant föredrag om August Strindbergs skärgårdsvistelser.

sistasommardagen

30 Aug 2007
Nyanställd

Den första december välkomnar vi Patrik Hanssen till Repona. Patrik kommer tidigare från Unilever i Helsingborg och är mycket kunnig i både ekonomi- och logistikdelarna av SAP.

20 Jun 2007
Repona söker SAP-folk

Vi har ett flertal projekt hos våra kunder som skall börja levereras efter sommaren. Vi söker därför erfarna SAP-konsulter och superanvändare. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad!

20 Jun 2007
Kontakt i sommar

Du når Repona under hela semesterperioden. Har ni några akuta problem så tveka inte att kontakta oss. Vi skall göra allt för att lösa era problem. Bevakning enligt nedan:

vecka 26-28 Jonas Egvärn (0708-15 20 06, jonas.egvarn@repona.com)

vecka 29-30 Mats Olsson (0708-15 20 08, mats.olsson@repona.com)

vecka 31-32 Christian Barlöf (0708-15 20 24, christian.barlof@repona.com)

19 Jun 2007
Ny hemsida

Äntligen har Repona fått en logotyp och en egen hemsida.