Nyheter 2009

1 Dec 2009
Vi välkomnar Tove

I mitten av februari startar Tove Sangnäs på Repona. Hon kommer tidigare från bland annat Implema och IBM. Tove är mycket kunnig i SAPs industrilösning för detaljhandeln (IS-Retail), vilket innebär ett värdefullt kompetenstillskott för Repona.

19 Oct 2009
Fullt hus hos Repona

Vi tackar alla som kom denna fantastiska torsdagskväll, samt för alla presenter och blommor vi fick ta emot. Det kom fler än förväntat vilket vi på Repona tycker är jätteroligt. Seminariet var fullsatt som ni ser på bilden nedan och till den efterföljande medelhavsbuffén blev det riktigt gemytligt trångt. Christofer Malmros från Tetra Pak hade alla rätt i Vem-är-vem-tävlingen och vann en eftertraktad iPod nano.

DSC_0014

Foto: Eva-Maria Fahrer, ADSIG

22 Sep 2009
Välkomna till Repona 15:e oktober

Torsdagen den 15:e oktober välkomnar vi alla våra vänner till vårt nya större kontor i centrala Lund. Vi börjar med ett seminarium mellan klockan 16 och 18. Därefter står dörrarna öppna till vår medelhavsinspirerade buffé.

Läs mer i denna inbjudan:

Inbjudan

20 May 2009
Repona flyttar!!!

Den 8:e juni flyttar vi till en ny adress:

Magle Stora Kyrkogata 7
223 50 LUND

Alla andra kontaktuppgifter förblir desamma. Vi ser fram mot att komma in till de centrala delarna av Lund och till en lokal som vi kan expandera i. Håll även ögonen öppna efter “house-warming”-inbjudan till hösten.

Karta

3 Feb 2009
Pergo igång med SAP

Pergo har installerat SAP inom hela verksamheten i ett avtal med IBM. Repona har samarbetat med IBM om denna installation och har haft fyra konsulter på plats inom olika områden. Viktigast är att Reponas konsulter har kunnat dela med sig av sin stora kunskap och erfarenhet från liknande SAP-installationer. Själv systemstarten i början av januari gick mycket bra. SAP används nu på två fabriker i Sverige, tre distributionscentraler i Sverige, Storbritannien och Spanien, samt säljbolag i elva olika länder i Europa. Repona har ett nära samarbete med IBM och vi räknar med att kunna göra liknande installationer i framtiden tillsammans.

8 Jan 2009
Ytterligare förstärkning

Den första oktober börjar Lena Leveau hos oss och den första november börjar även Susan Grant. Båda har tidigare arbetat för Unilever i Helsingborg. Där har de mångårig erfarenhet av SAP-installationer i Sverige och övriga Norden.

Benny1