Nyheter 2011

14 Dec 2011
Artikel om Bergendahls Food

Eva-Maria Fahrer på vår samarbetspartner Adsig har intervjuat Sebastian Green under SAPs Retail-dagar. Läs mera i bifogad pdf.

2012-1Bergendahls

27 Oct 2011
Vinnarna klara i Reponas tävlingar

Ett särskilt grattis till Harald Nilsson på Malmö Stad som sopade rent allt motstånd på flipperspelen. Vi distribuerar priserna.

Flipper “klassisk”____________Flipper “modern”
1 Harald Nilsson, Malmö Stad__1 Harald Nilsson, Malmö Stad
2 Harald Nilsson, Malmö Stad__2 Christofer Malmros, Tetra Pak
3 Fredrik Englund, Datema____3 Mikael Gurenius, Gaudi

Visitkortsdragning
1 Ann-Sofie Svensson, Bergendahls
2 Peter Eriksson, Tetra Pak,
3 Sven Erlandsson, Tetra Pak

Handstyrka
1 Christofer Malmros, Tetra Pak
2 Bo Malmström, Flextrus
3 Eva Sjöwall, Jensen Education

Grupp12

23 Oct 2011
Mycket folk hos Repona

Vi fick ta oss till Lilla Salen i AF-borgen för att få plats med alla åhörare. Där startade Andreas Schoultz och Jonas Egvärn från Repona med att berätta om SAPs “nya” utseende och alla möjligheter det ger. Därefter visade Fredrik Englund från Datema smarta mobila lösningar inom lager – och säljområdet som lätt kan kopplas till ett SAP-system.

Huvudattraktion var dock Johan Norberg som under ett mycket intressant föredrag delgav oss sin syn på Europa och framtiden. I det kortfattade referatet kan vi säga att Johan är pessimistisk på kort sikt men optimistisk på lång sikt.

Sedan tågade vi i en klassisk skånsk gåsamarsch till
Reponas kontor där förfriskningar, italiensk buffet och
olika aktiviteter väntade.

Johan Norberg i full aktion.

????????

29 Sep 2011
Välkomna till Repona 25/10!

Vi skulle vilja bjuda in dig med kollegor till ett event hos Repona på tisdag eftermiddag/kväll den 25:e oktober. Se bifogad inbjudan för detaljer, men vi kan redan nu kittla med ett spännande program.

Seminariet hålls mellan klockan 15 och 18 i Lilla Salen på AF-borgen i Lund. Vi kommer att titta på nyheter i SAP och spännande mobila lösningar från vår samarbetspartner Datema. Missa inte heller vår huvudtalare Johan Norberg. Han har skrivit ett antal högt uppskattade böcker och anses av många vara en av världens främsta liberala tänkare. Senast har han skapat rubriker genom att säga att kärnkraftsolyckan i Fukushima är den bästa metaforen för Europas ekonomi. Ett mycket spännande föredrag om dagens ”kris i världen” utlovas. Därefter blir det mat och mingel på Reponas kontor.

Inbjudan_Oppet hus_111025

27 Sep 2011
SAP och Datema kampanjar

Vi hjälper våra partner Datema och SAP i en kampanj riktad till små- och medelstora företag. Syftet är att visa på de fördelar ett kompetent affärssystem som SAP ger, särskilt gällande beslutsunderlag och smarta mobila lösningar. Repona har en unik kompetens när det gäller att införa SAP hos små- och medelstora företag med erfarenheter från dussintals installationer i bagaget. Läs mer på följande länk:

Affärssystemmobilt

13 Jun 2011
Glenn Karlsson ny på Repona

Vi välkomnar Glenn Karlsson till Repona. Glenn är kunnig inom ABAP och XI och kommer närmast från Bergendahls.

10 May 2011
Repona och Datema i samarbete im SAP

Datema och Repona ingår ett samarbetsavtal kring försäljning av programvara och tjänster av SAPs affärssystemslösningar. Datema är återförsäljare till SAP inom marknaden för små och medelstora företag. Repona kommer som Extended Business Member till Datema i sin tur sälja SAPs produkter vidare, men framför allt ska Repona bistå med sin projektkompetens kring SAP All-in-One installationer. Det är roligt att kunna kungöra detta samarbete samtidigt som SAP har utnämnt Datema till årets SAP partner i Sverige 2010. För mer information kring samarbetet läs bifogat pressmeddelande.

Datema-Repona-samarbete