Nyheter 2016

3 Dec 2016
Lena börjar på Repona i januari

Lena Brattse startar hos oss på Repona den 9:e januari nästa år. Hon kommer närmast från E.on där hon har jobbat mycket med våra kollegor. Lena är duktig på PM och WCM (work clearance management), men även andra delar inom SAP logistik.

 

Lena Brattse

2 Dec 2016
Ulrika börjar snart på Repona

Rolig nyhet! Reponas tillväxtresa har startat!

Ulrika Nilsson startar hos oss på Repona den 1 mars nästa år. Hon kommer närmast från TetraPak där hon jobbat mycket med våra kollegor. Tidigare jobbade hon som konsult på IBM. Ulrikas special område är SD, MM, PS och SM.

 

image1

25 Nov 2016
Reponas 10-årskalas

 

Blev en lysande succé med över 100 deltagare. I år satsade vi extra mycket i och med att vi firade jubileum. Seminarierna hölls på Medicon Village och handlade om SAP Hybris, SAP Ariba och S/4 HANA. Som gästföreläsare kom Lars Samuelson från lunds Universitet och höll en spännande föreläsning om nano-teknologi och Lunds ledande position inom området. Därefter vandrade vi till restaurang Finn Inn där festen hölls. Rickard Cronquist bjöd på en sagolik festmåltid och Sax on the Beat underhöll med skön musik ackompanjerat med saxofon. Partyt höll på ända till midnatt och det var en lycklig skara som sedan begav sig hemåt med varsin jubileumspresent

Presentations:

SAP Hybris

S4 HANA Nyheter i 1610

SAP Ariba

Lars Samuelsons’ presentation 

31 Oct 2016
Adsig SBN Conference: Repona gjorde det igen!

 

Repona gjorde det igen!

Capture

 På SBN-konferensen i Norge visade Repona återigen upp sin ”hands-on” rymdwebbshop i SAP. Vi visar på toppmodern teknik där vi använder oss av SAP Fiori-appar, SAP ERP HANA driftat i molnet och Lumira Analytics.

Allt är integrerat och Repona utmärker sig genom att visa ett enkelt OTC-flöde i SAP på ett mycket handgripligt sätt. Många SAP-entusiaster besökte montern för att lägga sina order på choklad, pastiller och dryck.

 

Adsig

 

 

 

 

 

 

 

 

Repona Team på jobbet

 

För fler sådana intressanta insikter och demonstrationsevenemang besök oss på Repona.se eller prenumerera på  Linked in/FB/Twitter.

12 Oct 2016
Reponas kundträff och 10-årskalas

 

Välkomna till Reponas kundträff och 10-årskalas i Lund

 

Torsdagen den 17:e november vill vi på Repona gärna bjuda in alla våra kunder, kollegor och vänner till årets kundträff. Här vill vi också passa på att informera om nyheter, intressanta projekt och trender inom SAP-världen.

Mer>>

10 years

Repona_logo_RGB_JPG_72

29 Sep 2016
Ashish Rajput ny på Repona

Vi välkomnar Ashish Rajput som började hos oss den Mars,2016.
Ashish är den nyaste medlemmen att gå med Repona laget. Han har SAP erfarenhet främst med SAP – HANA, CRM och MRS moduler. Han har också goda kunskaper och erfarenhet inom verktyg som UI5, Middleware , OData tjänster, ABAP, ACE och IPC

 

 

Ashish pic