Nyheter 2017

19 Jul 2017
Inbjudande ansökningar Nu för karriärprogram

 

Vill du följa med på SAPs framtidsresa?

Adsensus och Repona ger dig möjligheten genom ett karriärprogram!

 

  • Genomför ditt examensarbete på ett företag som bedriver konsultation inom affärsprocesser.
  • Stärk din kommunikativa förmåga och skaffa dig spetskompetens inom försäljning, marknadsföring och ledarskap parallellt med examensarbetet.
  • Kickstarta din karriär i rollen som Business/Technical Consultant.

 

Om oss…

Vi är Repona, ett bolag baserat i Lund som till 100 % jobbar med konsultation av SAPs affärssystem. Våra konsulters gedigna affärskompetens och innovationsförmåga bidrar till våra kunders framgång. Arbetet utförs framför allt i Sydsverige, men våra kunder Tetra Pak, E.on, Perstorp, Husqvarna, SKF tar med oss på spännande uppdrag över hela världen. Idag är vi 29 anställda med en företagskultur som uppmuntrar samarbete, kreativitet och engagemang.

 

Vi är Adsensus, försäljningsnördar med passion för att driva och utveckla försäljningsprocessen inom business to business. Vårt lundensiska konsultbolag har numera även kontor i Köpenhamn med aktiva projekt i hela Norden. Idag är vi av 120 unga konsulter där en stor andel studerar mot en examen inom teknikområdet. Genom våra värderingar teamwork, entreprenörskap och leadership by example är vår vision att omdefiniera försäljning för både små och stora B2B-företag.

 

Upplägg

Karriärprogrammet sträcker sig över en period där målsättningen är att du genomför ditt examensarbete hos Repona och att du, efter att examensarbetet är genomfört, tar anställning hos Repona som Business/Technical Consultant. Parallellt med ditt examensarbete får du möjligheten att skaffa dig värdefulla erfarenheter inom försäljning, marknadskommunikation och ledarskap som B2B konsult hos Adsensus. Tjänsten på Adsensus innefattar ca 8h/vecka och påbörjas samtidigt som examensarbetet drar igång.

 

Om examensarbetet

Konsulternas uppdrag hos Repona är ofta långa och utförs på plats ute hos kund. Detta innebär att våra anställda sällan träffas samtidigt vilket ställer särskilda krav på att uppehålla en stark lagkänsla. För att lyckas med detta har våra medarbetare behov av att snabbt och enkelt kunna inhämta information om kollegors kompetens och uppdrag.

 

Examensarbetet innebär att genomföra en nulägesanalys av befintliga informationsvägar samt kartlägga vilka systemstöd som finns tillgängliga. Därefter är uppgiften att designa och, beroende på din akademiska bakgrund, även utveckla ett användargränssnitt med tillhörande användarmanual för Reponas medarbetare. Projektet avslutas med en analys och diskussion kring vald metod/teknik, systemstödets svagheter och styrkor, framtida utvecklingsmöjligheter samt utvärdering av verktygets betydelse för Reponas organisation.

 

Vem är du?

Vi letar efter dig som är intresserad av företags verksamhetsprocesser. Vi vill dessutom att:

  • Du studerar till civilingenjör, systemvetare eller motsvarande.
  • Du planerar att under HT 2017 alternativt VT 2018 genomföra ditt examensarbete/kandidatuppsats för att därefter söka dig vidare ut i arbetslivet.
  • Du som person är öppen, lyhörd, utåtriktad och kommunikativ.
  • Du som väljer att utveckla användargränssnittet har kompetens inom HTML5, Javascript samt SQL.

 

Examensarbetet kan utföras av en till två studenter. I nuläget planerar Repona även att anställa en till två Business/Technical Consultants efter att examensarbetet är genomfört.

 

Om du har några frågor om karriärsprogrammet är du varmt välkommen att kontakta:

Andreas Wiesel, Adsensus, 0707-87 98 02 alt andreas.wiesel@adsensus.se

Thea Laurén, Repona, 0708-15 20 32 alt. thea.lauren@repona.com

 

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan omgående till andreas.wiesel@adsensus.se

Sista ansökningsdag är 11 december. Varmt välkommen med din ansökan!

www.adsensus.se

www.repona.se

 

adsensusRepona_Banner_10years_2