Repona WebbPortratt Karriar 1230x923px Glenn2

Glenn Karlsson

Senior business consultant: Utvecklare

Jag har jobbat med SAP sedan 1997 och som utvecklare på Repona sedan 2011.  Att jag trivs så bra och stannat länge beror bland annat på variationen av arbetsuppgifter. I större projekt sitter jag ute hos kunden och det är mycket struktur och klara processer. När jag jobbar med mindre uppdrag har jag mycket eget ansvar och tar hand om helheten på ett annat sätt. Jag uppskattar att vi ibland har förvaltarrollen och ska sköta ett redan färdigt system och ibland är med i uppbyggnaden. Det är variationen igen – det blir aldrig tråkigt.

Vi har en bra kultur. Man kan alltid ställa frågor och alla hjälper varandra. Vi hittar på saker tillsammans en gång i kvartalet och vi turas om att stå för planering och evenemang. Det kan vara att spela curling, öva HLR hos Räddningstjänsten och så de stående punkterna julfest och vår årliga konferensresa. Jag tror att det betyder mycket att vi är med och bestämmer, att alla engagerar sig.

Det händer en hel del inom SAP och den ”mossiga” stämpeln suddas ut. Vår bransch är på väg in i ett nytt tänk och det är spännande! Är du sugen på att lära dig allt om S4 Hana och andra nyheter? Det är ett uttalat mål för oss att ligga i framkant där. Så här har du möjlighet att vara först ut.

Jag rekommenderar Repona som arbetsplats. Vi som jobbar här har lång erfarenhet av SAP och bred kompetens. Bredden har vi fått eftersom vi uppmuntras att prova på olika saker. Förståelsen och lusten att lära för att behärska mer är stor. Har du också stor lust att utvecklas och tycker om att jobba för gruppen? Välkommen hit!

Glenns superkraft: Analytisk