Jyoti Singhania

Senior business consultant: Utvecklare

Kulturen på Repona passar mig väldigt bra. I många verksamheter, inte minst i Indien som jag kommer från, är den enda möjligheten att utvecklas och göra karriär att bli chef. Jag gillar inte att bli pressad eller att bara ha en väg framåt. Och det var en av anledningarna till att jag valde att börja på Repona för ungefär tio år sedan. Jag ville inte bli chef, jag ville bli en bättre utvecklare, lära mig fler kodspråk och att behärska den senaste tekniken. Jag uppskattar verkligen friheten.

Här kan jag själv välja hur jag vill bli bättre och inom vilket område. Det allra mest fantastiska är nog just det att vi alla får stöd och support att göra det, fastän det kan innebära att vi inte fakturerar särskilt mycket under en period. Repona tänker långsiktigt.

På Repona jobbar vi tillsammans, det är sådan kulturen är. Eftersom det är en platt organisation och vi är ganska få, så pratar jag direkt och öppet med vår VD Mats.

För mig är kontoret i Lund som ”a home away from home”. Stämningen är väldigt avslappnad och alla är inblandade i det mesta – när vi ser något som behöver göras så gör vi det. Ganska nyligen tog jag en sju månader lång paus från jobbet för att fundera på vad jag ville göra i framtiden. Jag bestämde mig för att fortsätta på Repona, det säger ju en del.

Om du vill jobba med den senaste tekniken och höja din kompetens får du allt stöd du behöver här. Du kan bli expert inom det område som intresserar dig allra mest, även om företaget inte erbjuder tjänsten just nu så vill ledningen höra din teori om varför det borde vara en del av Reponas erbjudande. Det är värdefullt och ganska unikt. Ta initiativ och bygg din egen karriär!

Jyotis superkraft: Har driv, tittar inte tillbaka utan antar utmaningar för att konstant lära nytt och utvecklas.