Ulrika Nilsson

Senior business consultant: Applikationskonsult

Fokus, teamwork, vilja och drivkraft. Jag är applikationskonsult och har en nära relation med kunden, en relation som jag själv skapar. Det uppskattar jag! Jag har bara jobbat på Repona sedan början av 2017 men kände till företaget sedan tio år tillbaka. Närmast kommer jag från Tetra Pak och dessförinnan var jag på IBM i många år. Under den tiden samarbetade jag med konsulter från Repona i flera projekt och när jag var redo för en ny utmaning ringde jag Hans Montelius för att fråga om han hade något kul att erbjuda. Det hade han och här är jag nu.

Repona är ett litet företag och efter åren i mycket stora verksamheter uppskattar jag i stort sett allt med det lilla formatet här. Det är korta beslutsvägar, inte så mycket byråkrati och alla känner varandra.
Något som jag värderar högt är att jag hela tiden har stöd från arbetsgivaren. Vi uppmuntras att ta egna initiativ när det gäller vidareutbildning och får vara med och bestämma den riktning vi vill röra oss mot. Det har jag inte upplevt på samma sätt på tidigare jobb.

Andra fördelar är den fina stämningen och att alla alltid hjälper varandra. Även om jag sitter ute hos kund vet jag att jag får det stöd jag behöver via mejl eller telefon. Istället för att hålla kunskap för sig själv, delar vi med oss och för att trivas här måste du också vara typen som fungerar så. Är du det? Sök dig hit! Du kommer till en arbetsgivare som lägger tid och pengar på att ligga i framkant när det gäller S4 Hana, det är en stor fördel när alla kunder ”tvingas” skifta. Och det ligger inte långt borta nu.

Repona uppskattar sina anställda och visar det, på många olika sätt. Dels genom att ledningen berättar det för dig men också genom att vi firar framgångar med after work och har ett rullande schema för kvartalsaktiviteter. Alla ger lite extra för att det ska gå bra för oss så att vi får fira mer.

Ulrikas superkraft: Bra på att verkställa. Får saker och ting gjorda.