OM REPONA:

Vassast i söder och väster

Vi lägger maximalt med kraft på att förbättra och effektivisera våra kunders affärer. Marknadens bästa konsulter och förmågan att sätta rätt resurs på rätt plats är Reponas superkrafter. Utöver expertkunskaper i SAP, har våra konsulter gedigen affärskompetens och kan snabbt sätta sig in i och bidra till innovationer som gör verklig skillnad för dig som kund. Vi tycker att alla kunder ska få tillgång till hela Reponas kompetens och därför delar vi med oss av kunskap och hjälper alltid en kollega. Det är en självklarhet och en del av Repona-andan.

Repona startade 2006 för att skapa ett kompetent SAP-konsultbolag med förankring i södra Sverige. På Västkusten finns vi sedan januari 2018. Idag är vi ca 30 medarbetare på kontoren i Lund och Göteborg och vi vill gärna bli fler! 

Våra värdeord &
Repona-andan

Det kan låta självklart men det handlar om att vi hjälper varandra. Vi jobbar efter ledstjärnan ”Vi tar oss friheten att vara innovativa och göra skillnad för kunden.” Och eftersom vi delar med oss av kunskap och hjälper våra kollegor, får alla våra kunder tillgång till hela Reponas kompetens genom sin eller sina konsulter. Det handlar också om ett öppet klimat, ärlighet och inte minst om att vi har roligt tillsammans och prioriterar gemensamma trevligheter.

Engagemang

Vi brinner för våra uppdrag, är nyfikna och gillar nya utmaningar.

Gemenskap

Vi har kul tillsammans och ger varandra energi.

Ödmjukhet

Vi har ett öppet sinne; förstår och anpassar oss till kundens verklighet.

Ansvarstagande

Vi är ärliga, uppriktiga och bygger förtroende.

Möt Elna – Powered By Repona

Framgång är en lagsport. Sedan våren 2017 sponsrar vi på Repona Elna Heimdal Nilsson – forskare i förbränningsfysik och thaiboxare på världselitnivå. Elna personifierar Reponakonsulternas ”superegenskaper” och vi tänker på samma sätt kring många frågor.

Läs mer

Våra kunder

Betydelsen av ett väl fungerande affärssystem är enorm i de flesta verksamheter. Därför är det förstås viktigt att ha en bra relation till sin SAP-konsult. Och att konsulten förstår affärsnyttan i flexibilitet och långsiktighet. Reponas kunder ser fördelarna varje dag, det ger våra kundcase exempel på.

Läs mer

Våra partners

Allt fler använder SAP i Sverige och världen, antalet ökar snabbt. Samtidigt växer affärssystemet i omfattning och komplexitet. För att kunna ge våra kunder service på den nivå som vi vill, krävs ett stort nätverk av kollegor, kunder, partners, leverantörer och personliga kontakter. Och goda relationer.

Läs mer