TJÄNSTER, EXPERTER:

SAP-konsulter med
extra allt

Repona får många uppdrag via ”djungeltelegrafen” och vi vet varför våra konsulter har gott rykte. Många av dem är före detta inköpschefer, ekonomichefer eller logistikansvariga med erfarenhet och kunskap som garanterar förståelse för våra kunders verksamhet och ”språk”. Samtidigt är vi SAP-experter med specialistkompetens inom ekonomi, logistik och programmering och vet hur affärsprocesserna ska sättas upp för att bli så effektiva som möjligt. Resultatet? SAP-kompetens av yppersta klass!

Våra andra konsulttjänster

Projekt

Varje ny installation av SAP är unik. Hur ser ert nuläge ut och vilka vinster är ni ute efter? Vår målbild är alltid att utvärdera och implementera så genomtänkt – och därmed effektivt – som möjligt.

Läs mer

Systemförvaltning

Hur vill ni vässa ert SAP-system? Är det viktigast att minska kostnader, att höja kvaliteten eller att spara tid? Våra erfarna konsulter förvaltar och ger support med er affär som självklart fokus.

Läs mer

Vill ni veta mer?

Vill ni veta vad Repona kan göra för just er verksamhet? Ni är välkomna att höra av er med specifika frågor och allmänna funderingar!

Mats Olsson VD, Repona

Kundcase – Perstorp

Perstorp är en världsledande koncern inom hållbar kemi och gröna produkter, med verksamheter i Europa, USA och Asien. 2014–2015 infördes SAP på den största produktionssajten i Perstorp.

Läs mer

Kan du axla vår mantel?

Vi söker ständigt efter fler skickliga SAP-hjältar som kan förstärka vårt team ytterligare.
Är det dig vi letar efter?

Läs mer