TJÄNSTER, SYSTEMFÖRVALTNING:

Flexibel förvaltning för fullt värde

Med små förbättringar, utbildningsinsatser och snabba lösningar på eventuella problem kan vi hjälpa företag att få största möjliga utdelning av sin SAP-investering. Vår organisation ger den flexibilitet som krävs för att smidigt anpassa oss efter behov och önskemål. Det kan handla om tillgång till support från erfarna SAP-konsulter (help-desk), hjälp att utveckla SAP-installationer (Application Management) eller utbildning av både nya och erfarna användare.

Våra andra konsulttjänster

Experter

Är ni ute efter en eller flera resurser / konsulter inom SAP och vill vara säker på att ni får tag på rätt sorts expertis? Vi hjälper er genom att ställa specifika frågor – på så vi hittar vi rätt person(er) för just era behov.

Läs mer

Projekt

Varje ny installation av SAP är unik. Hur ser ert nuläge ut och vilka vinster är ni ute efter? Vår målbild är alltid att utvärdera och implementera så genomtänkt – och därmed effektivt – som möjligt.

Läs mer

Vill ni veta mer?

Vill ni veta vad Repona kan göra för just er verksamhet? Ni är välkomna att höra av er med specifika frågor och allmänna funderingar!

Mats Olsson VD, Repona

Kundcase – Perstorp

Perstorp är en världsledande koncern inom hållbar kemi och gröna produkter, med verksamheter i Europa, USA och Asien. 2014–2015 infördes SAP på den största produktionssajten i Perstorp.

Läs mer

Kan du axla vår mantel?

Vi söker ständigt efter fler skickliga SAP-hjältar som kan förstärka vårt team ytterligare.
Är det dig vi letar efter?

Läs mer