KARRIÄR:

Frihet, trygghet & Sveriges
bästa SAP-kompetens

Vi är på jakt efter fler talanger inom SAPs samtliga områden. Vill du följa med oss på vår resa mot framtidens SAP och skapa ännu smartare lösningar? Hos oss får du frihet att själv forma ditt förhållande till dina kunder. Samtidigt kan du tryggt lita på att du får stöd, hjälp och råd från dina kollegor. Det är en del av det vi brukar kalla Repona-andan. Välkommen till oss – tillsammans hittar vi dina superkrafter! Vi vet att alla har minst en.

Fem fördelar med att jobba hos Repona

  • Vi växer tillsammans – gemenskap och lagkänsla prioriteras
  • Vi eftersträvar livsbalans – arbete och fritid i en bra kombination
  • Vi har frihet under ansvar – vi är alla entreprenörer som brinner för våra uppdrag
  • Vi har bra förmåner – för trygghetens och lagkänslans skull
  • Vi jobbar med senaste tekniken – skapar innovativa lösningar och är nyfikna, samt gillar nya utmaningar

Kan du axla manteln?

Då vill vi gärna veta mer om dig! Länka oss till din LinkedIn-profil så att vi kan ta en närmare titt på dina erfarenheter.

Ulrika Nilsson
Senior business consultant: Applikationskonsult
Jag är applikationskonsult och har en nära relation med kunden, en relation som jag själv skapar. Det uppskattar jag! Jag har bara jobbat på Repona sedan början av 2017 men kände till företaget sedan tio år tillbaka. Närmast kommer jag från Tetra Pak och dessförinnan var jag på IBM i många år
Läs mer
Jyoti Singhania
Senior business consultant: Utvecklare
Kulturen på Repona passar mig väldigt bra. I många verksamheter, inte minst i Indien som jag kommer från, är den enda möjligheten att utvecklas och göra karriär att bli chef. Jag gillar inte att bli pressad eller att bara ha en väg framåt. Och det var en av anledningarna till att jag valde att börja på Repona för ungefär tio år sedan.
Läs mer
Glenn Karlsson
Senior business consultant: Utvecklare
Jag har jobbat med SAP sedan 1997 och som utvecklare på Repona sedan 2011. Att jag trivs så bra och stannat länge beror bland annat på variationen av arbetsuppgifter. I större projekt sitter jag ute hos kunden och det är mycket struktur och klara processer.
Läs mer

Vill du veta mer?

Har vi lyckats göra dig nyfiken på Repona-andan och vad vi skulle kunna erbjuda dig i karriärväg? Hoppas det! Välkommen att höra av dig!

Thea Laurén, Konsultchef

Kundcase – Perstorp

Perstorp är en världsledande koncern inom hållbar kemi och gröna produkter, med verksamheter i Europa, USA och Asien. 2014–2015 infördes SAP på den största produktionssajten i Perstorp.

Läs mer

Vi kan SAP – och förstår era affärer

Söker ni ett konsultbolag som är till 100 procent fokuserat på affärssystemet SAP, SAP-produkter och SAP-tjänster?

Läs mer