TJÄNSTER, PROJEKT:

Effektiva installationer i alla storlekar

Inom Repona har vi erfarenhet från dussintals SAP-projekt där vi har tagit helhetsansvar. Många installationer har först gjorts i Sverige för att sedan rullas ut på andra håll i världen. Våra konsulter har arbetat med SAP på jordens alla kontinenter. Vi arbetar även lokalt och med mindre projekt där nya funktioner eller delar av SAP tas i drift i ett befintligt system.

Våra andra konsulttjänster

Experter

Är ni ute efter en eller flera resurser / konsulter inom SAP och vill vara säker på att ni får tag på rätt sorts expertis? Vi hjälper er genom att ställa specifika frågor – på så vi hittar vi rätt person(er) för just era behov.

Läs mer

Systemförvaltning

Hur vill ni vässa ert SAP-system? Är det viktigast att minska kostnader, att höja kvaliteten eller att spara tid? Våra erfarna konsulter förvaltar och ger support med er affär som självklart fokus.

Läs mer

Vill ni veta mer?

Vill ni veta vad Repona kan göra för just er verksamhet? Ni är välkomna att höra av er med specifika frågor och allmänna funderingar!

Mats Olsson VD,Repona

Kundcase – Perstorp

Perstorp är en världsledande koncern inom hållbar kemi och gröna produkter, med verksamheter i Europa, USA och Asien. 2014–2015 infördes SAP på den största produktionssajten i Perstorp.

Läs mer

Kan du axla vår mantel?

Vi söker ständigt efter fler skickliga SAP-hjältar som kan förstärka vårt team ytterligare.
Är det dig vi letar efter?

Läs mer