Nyheter 2018

20 Sep 2018
Elnas intervju: Hög Lägstanivå

En bra bredd, kreativitet och vilja ger en hög lägstanivå. Det gör dig till en pålitlig satsning – en värdefull partner och lagmedlem. Den höga lägstanivån är en av Elnas största styrkor, både i rollen som forskare och som thaiboxare.

 

Sedan våren 2017 sponsrar vi på Repona Elna Heimdal Nilsson – forskare i förbränningsfysik och thaiboxare på världselitnivå. Elna personifierar Reponakonsulternas ”superegenskaper” och vi tänker på samma sätt kring många frågor. Här berättar hon klokt om värdet av att ha en bra bredd och en hög lägstanivå.

Kolla hennes intervju här.

1 Jul 2018
Repona välkomnar Fabien

Repona är glada att hälsa Fabien Berlingard välkommen till teamet i Göteborg.

 

FabienFabien är en senior SAP konsult med lång erfarenhet utveckling, förvaltning och support. Med en IT och vetenskap utbildning i bakgrunden, han har bl.a. arbetat inom energi-, telekom-, logistik- och fordonsindustrin med SAP moduler så som SD/MM, CRM och IS-U. Fabien kommer närmast från Capgemini. Fabien bor i Göteborg och spenderar sin fritid med att spela musik, läsa och träna.

Återigen Varmt välkommen!

1 Jun 2018
Elnas intervju: Affirmationer

En grundläggande tro på dig själv är viktig, för det kan dröja innan du får beröm från andra. Elna börjar dagen som forskare och thaiboxare med att skriva ned vad hon ska uppnå just i dag. Det som står skrivet fastnar ofta lite extra.

 

Sedan våren 2017 sponsrar vi på Repona Elna Heimdal Nilsson – forskare i förbränningsfysik och thaiboxare på världselitnivå. Elna personifierar Reponakonsulternas ”superegenskaper” och vi tänker på samma sätt kring många frågor. Här berättar hon klokt om betydelsen av affirmationer.

Kolla hennes intervju här. 

8 Apr 2018
Elnas intervju: Tålamod

Elna vet att man måste fortsätta, att ett negativt resultat också ger kunskap som tar en vidare. Det gäller i forskningslabbet, i thaiboxningsringen och i affärslivet. Hade det varit lätt så hade någon annan redan gjort det.

Sedan våren 2017 sponsrar vi på Repona Elna Heimdal Nilsson – forskare i förbränningsfysik och thaiboxare på världselitnivå. Elna personifierar Reponakonsulternas ”superegenskaper” och vi tänker på samma sätt kring många frågor. Här berättar hon klokt om betydelsen av tålamod och långsiktighet.

Kolla hennes intervju här.

14 Feb 2018
Perstorp och Repona drar igång SAP hos Perstorp Oxo och Bio i Stenungsund, Nol samt Fredrikstad

 

Tillsammans har Perstorp och Repona levererat ett lyckat installationsprojekt av SAPs affärssystem till Perstorps produktionsanläggning i Stenungsund, Perstorp Oxo samt Bio. Lösningen innehåller heltäckande affärsprocesser för:

 • Finans och ekonomi
 • Försäljning
 • Skeppning
 • Inköp
 • Lagerhantering
 • Produktion
 • Kvalitetshantering
 • Gränssnitt till befintligt underhållssystem

 

Projektet har levererats på tid och under budget. Lösningen berör 300 användare och innebär förbättrade affärsprocesser inom ett antal områden.

 

”Det här projektet visar att SAP inte behöver vara svårt och komplicerat. I ett välplanerat projekt med engagerade användare och kunniga interna och externa konsulter går det att leverera högkvalitativa SAP-projekt”, säger Hans Montelius, vd och affärsansvarig Repona.

 

”Jag gläds åt att det går att bevisa att SAP-projekt kan vara roliga och framgångsrika, men även hänsynstagande till individerna som kämpar tillsammans samt de som genomgår en förändring. Genom att låta de mjuka faktorerna få lika stort fokus som de hårda så har vi tagit projektet till en ny nivå tillsammans med Reponas seniora, kompetenta och trevliga konsulter!” kommenterar Kim Lindborg, Global ERP Manager Perstorp. ”Så här några dagar efter Go-Live är det ganska skönt att kunna fokusera framåt.”

 

Om Perstorp: Perstorp är världsledande inom specialkemikalier och har nio produktionsanläggningar världen över. Perstorp har 1.500 anställda, omsätter 11,3 miljarder SEK, samt finns representerade i 26 länder världen över.
Kontakt: Kim Lindborg (kan förmedlas via Repona)

 

Om Repona: vi är ett konsultbolag inom SAP med 30 anställda med kontor i Lund och Göteborg. Repona omsatte 60 miljoner SEK år 2017.
Kontakt: Hans Montelius, 0708-15 20 05 eller hans.montelius@repona.com

 

29 Jan 2018
Elnas intervju: Drivkraft

Man klarar det man vill klara och det som ska göras det gör man. Så resonerar Elna och det är en av anledningarna till att hon är så framgångsrik, både inom forskningen och thaiboxningen. Har du drivkraften?

 Sedan våren 2017 sponsrar vi på Repona Elna Heimdal Nilsson – forskare i förbränningsfysik och thaiboxare på världselitnivå. Elna personifierar Reponakonsulternas ”superegenskaper” och vi tänker på samma sätt kring många frågor. Här berättar hon klokt om vilja och drivkraft.

Kolla hennes intervju här.

20 Jan 2018
Nytt år, ny stad. Nu finns Repona även i Göteborg

 Repona_Goteborg_171222_1_v2

 

 

Nu kommer den skånska succén till västkusten. Repona fortsätter expansionen och sedan årsskiftet finns vi också i Göteborg, med eget kontor i World Trade Center.

Vi välkomnar befintliga och nya kunder i västra Sverige. Du som redan har blivit bortskämd med att samarbeta med våra duktiga SAP-konsulter får närmare till oss. Du som är ny kund får möjligheten att få ut största möjliga värde av din SAP-investering och utnyttja alla vrår av ditt SAP-system till fullo – det ser våra kunniga och seniora konsulter till.

Vår specialitet är att utveckla våra kundföretags verksamhet med SAP som systemstöd. Detta gör vi såväl lokalt som internationellt och med en tro på att framgång är en lagsport.

Vill du också jobba med ”goa” SAP-konsulter som har superkrafter? Hör av dig så ses vi!

Kontakta: Lars Reinholdz, 0708-15 20 40 eller lars.reinholdz@repona.com

Det här är Repona:

 • Vi är SAP-konsulter
 • Vi finns i Lund och Göteborg
 • Vi är drygt 30 anställda
 • 2017 omsatte vi 60 MSEK
 • Vår samlade SAP-erfarenhet är mer än 500 år
 • Vi har jobbat med kunder i över 40 länder på fem kontinenter