Nyheter 2008

25 Sep 2008
Repona hälsar Lena och Susan välkomna

Den första oktober börjar Lena Leveau hos oss och den första november börjar även Susan Grant. Båda har tidigare arbetat för Unilever i Helsingborg. Där har de mångårig erfarenhet av SAP-installationer i Sverige och övriga Norden.

16 May 2008
Öppet hus på Repona

Vi tackar för alla blommor och presenter vi fick igår. Kul att så många kunde komma till vårt öppna hus och spela och festa.
I lotteriet vann Anna Löfvander Duni en iPod Nano. På flippern vann Christoffer Nordahl Cap Cactus Canyon med nära 50 miljoner poäng. Monster Basch vann Roger Cederholm Insipro med smått otroliga 145 miljoner poäng. Var sin iPod Nano distribueras till er.

Har ni funderat på och löst tankenötterna?

Reponas samlade tankenötter

Är ni nyfikna på svaren så skicka ett mejl till lom(at)repona.se så får ni svaren i retur.

15 May 2008
Repona blir delägare i meOne

Repona har blivit delägare i konsultmäklarfirman meOne som är specialiserad inom SAP. För mer information läs denna press-release:

meOne press-release

9 Apr 2008
Öppet hus 15:e maj

Torsdagen den 15:e maj har vi på Repona öppet hus. Alla våra kunder, kollegor och vänner är välkomna. Mellan 16 och 18 bjuder vi på gratis konsulting. Därefter blir det tävlingar, mingel god mat och dryck. OSA senast 5/5 till hans.montelius@repona.com 

Inbjudan Event maj 2008

9 Apr 2008
Vi säger välkommen till Sven-Åke!

Reponas expansion går vidare. Den femte maj startar Sven-Åke Karlson hos oss. Han kommer närmast från Unilever och är expert på sälj- och distributionsmodulen i SAP. Han har även tidigare erfarnhet av konsultlivet.

4 Mar 2008
Nytt supportavtal med Tetra Pak

Repona har idag tecknat ett supportavtal med Tetra Pak Packaging Solutions. Det handlar om att hjälpa dem med produktdatahantering inom området Cardboard and Straw.

Repona hjälper redan till med produktdatahantering både för underhåll av befintliga maskinsystem och vid utveckling av nya. Detta avtal garanterar Tetra Pak stöd även i fortsättningen.