Nyheter 2012

30 Oct 2012
100 personer trotsade blåst och Emporias invigning

20121030-634872674164800580

Vi tackar alla som kom till Malmömässan torsdagen 25/10. Det blev en fantastiskt trevlig tillställning med SAP-nyttigheter, mobil-demo, mat och trevligt mingel, samt sist med inte minst, ett besök i graven hos Tutankhamun.

För er som är intresserade av att veta mer om tullager, se bifogad pdf : Nelson Produktblad.pdf

För er som vill veta mer om mobilitets-demon, se denna pdf: mobility prodblad.pdf

12 Oct 2012
Välkomna till Reponas event "Tutankhamun" på Malmömässan 25/10

Vi kör en eftermiddag/kväll med start klockan 16. Vi börjar med ett par interssanta dragningar inom vårt expertområde SAP. Därefter blir det mingel med tilltugg och slutligen ser vi den spännande utställningen om farao Tutankhamun. För detaljerat program se inbjudan i nedanstående PDF.

/uploads/Inbjudan_121025.pdf

PS Emporia har invigning den 25/10, så det kan vara klokt att ta tåget.

7 May 2012
Nelson Garden startar med ett virtuellt tullager

Repona har just hjälpt Nelson Garden igång med en lösning som ger dem ett virtuellt tullager. Det innebär att i samma fysiska lager samsas förtullade och icke-förtullade artiklar. Lösningen innebär besparingar tulladmininstrationen för Nelson Garden och har även tagits fram i samarbete med Green Carrier.

15 Mar 2012
Repona utökar med mobila lösningar

Repona har tecknat ett återförsäljaravtal med Datema Mobility. De har mobila lösningar inom lager, fältsälj, service och butikslösningar. Dessa kan köra på SAPs mobila platform SUP (Sybase Unwired Plattform) och övervakas av SAP Afaria.

Lär dig mer om mobila lösningar på Datemas hemsida:

Datema

7 Feb 2012
iStone förvärvar Datemas SAP-del

iStone förvärvar Datemas SAP-del som är återförsäljare till SAP. Repona har i sin tur ett sk. “Extended Business Member”-avtal med Datema vilket innebär att vi hjälper till med försäljningen av SAPs produkter. Vi har sedan tidigare även samarbete med iStone och Colada, så detta innebär, efter iStones förvärv av Colada förra året, att tre samarbetspartner nu har blivit en. Vi ser fram mot ett fortsatt gott samarbete med iStone och önskar dem lycka till med SAP-affärerna. Läs mera i bifogat pressmeddelande:

Pressrelease iStone Datema